Contact

Autostrada Motorsport is onderdeel van Autostrada.TV en is gestart in 2012. Het doel van Autostrada Motorsport is beginnende karters naar een hoger niveau tillen middels diverse Indoor en Outdoor clinics. Sinds 2012 hebben wij meer dan 150 kart clinics gegeven, allemaal onder leiding van ervaren instructeurs/coureurs.

Begin je net met karten dan zijn onze Indoor Kart Clinics de perfecte basis, doorloop de diverse clinics en bereid je perfect voor op je eerste Indoor Kart Race.
Voor mensen die regelmatig indoor karten en graag outdoor willen gaan karten maar geen eigen kart hebben verzorgen wij de Rotax Max Experience. Een geheel verzorgde dag waarbij je onder begeleiding van een instructeur in een echte racekart rijdt.

Naast de diverse kart clinics hebben wij ook een autosport webshop met alles wat een coureur nodig heeft. Voor vragen met betrekking tot de webshop of clinics kunt u ons een e-mail sturen naar onderstaand adres. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op uw e-mail.

Mocht u binnen 24 uur geen e-mail van ons hebben ontvangen, controleer dan de spamfolder! Het kan zijn dat ons bericht in de spamfolder terecht is gekomen.