Indoor Kartcursus

In samenwerking met IKDB Motorsport presenteert Autostrada Motorsport de Indoor Kartcursus. Deze cursussen staan onder leiding van Koen Bogaerts, winnaar van de Supercar Challenge titel in 2009, 2012 en 2015 en tweevoudig winnaar van de 24 uur van Dubai en Barcelona.

Begin jij net met karten en kun je wel wat hulp gebruiken om je tijd te verbeteren, of heb je zin om met een aantal vrienden/collega’s een leuke avond te hebben op de kartbaan dan is dit echt iets voor jou. Onder begeleiding van twee ervaren instructeurs leer je de fijne kneepjes van het karten en dankzij de cursus ben je aan het einde van de avond flink sneller!

Er zijn drie verschillende kartcursussen die gegeven worden op doordeweekse avonden op de Indoor Kartbaan van Zaltbommel. De cursussen nemen zo’n twee uur in beslag en daarvan zit je ongeveer 50 minuten in de kart en ben je met de praktijk bezig. Het andere uur bestaat uit theorie, tips en pauze. Na deze cursus ben je helemaal klaar voor een cursus in een echte racekart, deze Rotax Max Experience kun je hier boeken.

Kartcursus A – De basis: €45,-
Tijdens Kartcursus A worden worden de basisbeginselen bijgebracht. Denk hierbij aan de ideale lijn, het benutten van iedere centimeter asfalt, het opofferen van bochten en de manier van gas geven, remmen en rollen. Gemiddeld genomen ben je 1 tot 3 seconden sneller aan het einde van de avond.

Kartcursus B – Verfijning, meer op het individu gericht: €50,-
Deze cursus kun je volgen na Kartcursus A te hebben voltooid. Deze cursus is met name geschikt als je al redelijk snel bent maar nog echt de puntjes op de ‘i’ wilt zetten. We helpen je hier in sneltreinvaart de laatste winst te pakken door per individu bochten te analyseren en te trainen.

Kartcursus C – Aanvallen & Verdedigen: €45
Voor deze cursus moet je Kartcursus A en B hebben voltooid of aantoonbaar snel zijn. Tijdens Kartcursus C wordt het echte racen bijgebracht met tips om aan te vallen en te verdedigen. We leren je hoe je een aanval kunt plannen door gebruik te maken van andermans foutjes, hoe je een verrassingsaanval opzet en hoe je een snellere tegenstander kunt opvangen.

Maaltijdschotels
Het is uiteraard ook mogelijk om vóór, tijdens of na de clinic een hapje te eten. Hieronder hebben we drie ‘clinic’ schotels samengesteld voor € 15,- per schotel, incl. salade en friet.

  • Huisgemaakte spareribs
  • Portie saté van de chef
  • Gegrilde zalm
Indoor Kartcursus Autostrada Motorsport
Indoor Kartcursus
Indoor Kartcursus Autostrada

Inschrijven voor een Indoor Kartcursus