Rotax Max Kart Huren

Karten is de basis van de autosport. Coureurs als Fernando Alonso, Michael Schumacher, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel zijn allemaal begonnen in de kartsport. De snelheidsbeleving die je in een professionele kart krijgt is ongekend en ligt hoger dan in de meeste autosport klassen, een ervaring die je niet snel vergeet!

Sinds 2012 organiseert Autostrada Motorsport de Rotax Max Experience, een “arrive en drive” concept voor mensen die graag eens in een echte racekart willen rijden. Rotax Max is de populairste kart klasse in Nederland, de 125cc 2-takt motor levert ongeveer 30 pk met een maximum toerental van 14.500 toeren. De kart weegt slechts 88 kg en accelereert hierdoor in 5 seconden naar 100 km/h, afhankelijk van het circuit is een topsnelheid van 130 km/h mogelijk.

Onze Rotax Max Experience is een geheel verzorgde dag waarbij je wordt begeleid door een ervaren instructeur en monteur. De dag begint met een korte kennismaking en uitleg van het desbetreffende circuit. Waar ligt bijvoorbeeld de ideale racelijn, wat zijn de moeilijke bochten en waar liggen de rempunten. Vervolgens krijg je een korte introductie van de Rotax Max Kart en wordt de zitpositie bepaald. Na een laatste check ga je de baan op, waarna de instructeurs aanwijzingen geven vanaf de kant.

Er wordt gereden met CRG karts, een internationaal topmerken waar onder andere Max Verstappen vele titels mee heeft gewonnen. De heats duren 10 minuten en tussendoor wordt de kart afgesteld en wordt er een analyse gemaakt van de rondetijden. Wat ging er goed en wat kan er verbeterd worden. Na een korte pauze met hapje en drankje ga je de baan weer op om de tips in praktijk te brengen en de rondetijd nog scherper te zetten. Tijdens de Rotax Max Experience worden er foto’s en video’s gemaakt die je gratis mee krijgt.

De Rotax Max Experience van Autostrada Motorsport is te boeken voor een halve dag of een hele dag. Bij een hele dag mag de kart gedeeld worden met een vriend(in) maar het is natuurlijk veel leuker om samen het circuit op te gaan. Boeken is heel simpel, selecteer de gewenste datum, het circuit en of je een hele of halve dag wil karten en je krijgt van ons een mail terug met de beschikbaarheid en planning.

Minimum leeftijd: 16 jaar
Enige kartervaring is vereist!

Mocht u binnen 24 uur geen e-mail van ons hebben ontvangen, controleer dan de spamfolder! 

See you on track!

Wat voor karts gebruiken wij?

Wij rijden met:
-CRG Karts
-Rotax Max Senior motoren

Op welke circuits wordt er gereden?

Er wordt gereden op:
-Berhem
-Eindhoven
-Strijen
-Genk

Wanneer kan ik rijden?

Afhankelijk van het circuit:
-Dinsdag
-Woensdag
-Vrijdag
-Weekend

Prijzen

Halve Dag Karten

Vijf heats in een Rotax Max Senior
€200 p.p.

Theorie


Instructie van de kart


Analyse van rondetijden en tips


Inclusief raceoverall, karthandschoenen en helm


Gratis Foto’s & Video’s


5 Heats karten


Duur: 3 uur


Tijdstip: 12:00-15:00 of 15:00-18:00

Kart Delen met vriend(in)

Vier heats p.p. in een Rotax Max Senior
€340 Totaal

Theorie


Instructie van de kart


Analyse van rondetijden en tips


Inclusief raceoverall, karthandschoenen en helm


Gratis Foto’s & Video’s


4 Heats karten p.p.


Duur: 6 uur


Tijdstip: 12:00-18:00 uur

Ik wil de Rotax Max Experience boeken!