in

BMW-rijder maakt ruzie met vrachtwagen

Vrachtwagens die elkaar inhalen, dat is altijd irritant en helemaal als er een inhaalverbod geldt. Of dat hier het geval is weten we niet, maar toen de vrachtwagenchauffeur met de gele container achterop besloot niet één maar twee andere vrachtwagens in te halen sloegen de stoppen door bij bestuurder van een BMW 420i.

De BMW-rijder stuurde zijn coupé over de vluchtstrook langs beide vrachtwagens en kruiste vervolgens terug naar de linker rijbaan. Om zijn ongenoegen te uitten gaf de BMW-bestuurder de vrachtenwagenchauffeur meerdere remtest.

Gelukkig gebruikte de vrachtwagenchauffeur zijn verstand, en ramde hij hem niet achterin.

Video: BMW-rijder maakt ruzie met vrachtwagen

BMW-rijder maakt ruzie met vrachtwagen

Wat vond je van deze video?

-19 Points
Upvote Downvote

4 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Inhalende vrachtwagens irritant? Ja, maar het mag en met een max. van 100 km/h is het verschil redelijk weg.
    Inhalende vrachtwagens bij een vrachtwagen inhaalverbod irritant? Ja, énorm!

    Maar wat die BMW rijder doet? Ik had die vrachtwagen er graag achterin gereden en had de Politie graag de beelden laten zien. Een boete voor inhalen voor de vrachtwagenchauffeur, maar weg rijbewijs van de BMW’er en hopelijk zijn baan en z’n Lease-trots.

  2. Ik wil graag reageren.
    Ik ben die vrachtwagen chauffeur en ik kon geen kant op dus ook niet naar recht met die snelheid want dan had ik de vrachtwagen die deze film gemaakt heb een rem test moeten geven en dat doe ik niet dus moest ik ook die andere vrachtwagen inhalen .wat betreft die BMW rijder is dat je nooit en temidden eigen rechter moet gaan spelen dus die bestuurder is na dat ik gebeld ben door de politie die bestuurder heb een fikse straf gehad en zijn rijbewijs voor 3 maanden kwijt .
    Dankzij dit filmpje mijn dank gaat ook naar die chauffeur dat hij dit doorgestuurd heb naar de politie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *