in

Chris Harris test BMW M2 Competition

Chris Harris is back! De populaire autojournalist had ooit eigen YouTube-kanaal maar moest dat opgeven toen hij presentator werd van Top Gear. Sporadisch mocht hij video’s maken voor het internet, maar die waren dan vaak alleen te zien op de Britse site van Top Gear.

Zijn nieuwste video is echter wel overal te bekijken en is gelijk weer ouderwets goed. De 410 pk sterke BMW M2 Competition werd op het prachtige Circuit de Charade in Frankrijk aan de tand gevoeld en iedere bocht dwars gegooid. Harris, eigenaar van een BMW 1M omdat hij de M2 niet goed genoegd vond, is laaiend enthousiast over de Competition-uitvoering.

De balans, de remmen, het vermogen, eindelijk is de M2 zoals hij moet zijn volgens Harris. Sterker nog, hij zou een M2 Competition verkiezen boven een gebruikte M3 (hij bedoelde waarschijnlijk de M4). Zijn jullie het eens met deze uitspraak?

Video: Chris Harris test BMW M2 Competition

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Een ode aan de Lamborghini Huracán Performante Spyder

Een ode aan de Lamborghini Huracán Performante Spyder

Corvette C8.R gespot tijdens test op Sebring

Nieuwe Corvette C8.R gespot tijdens test op Sebring