in

De goedkoopste BMW 760Li in de U.S.

“Because I Never Learn From My Mistakes”, dat is titel van deze video. Tyler Hoover heeft weer een topmodel van BMW gekocht, een 760Li V12 voor de ongelooflijke prijs van $4500.

Deze imposante 7-serie verliet in 2008 de dealer voor een bedrag van $130.000. De afschrijving is dus immens en je zou denken dat het daarom een goede deal is. Maar Tyler’s geschiedenis met goedkope BMW’s is niet echt succesvol. Hij kocht een E60 M5 voor $6.500 die hem klauwen met geld kostte om te repareren, om vervolgens met verlies weer te verkopen.

Het doel van Hoovies Garage is om de goedkoopste auto’s te vinden, die op te laten lappen door zijn monteur en vervolgens met winst te verkopen. Dat laatste gebeurt overigens zelden, het is maar goed dat Tyler veel verdient met zijn YouTube-kanaal.

Ook deze 760Li heeft de nodige problemen. Het dashboard geeft de ene na de andere foutmelding, er lekt olie en koelvloeistof, maar toch denkt Tyler dat hij een goede BMW heeft gekocht.

In onderstaande video zie je wat er allemaal mis is met deze BMW 760Li en hoeveel de reparaties gaan kosten.

Video: De goedkoopste BMW 760Li in de U.S.

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

WRC 2019 - Sprong van het jaar

WRC 2019 – Sprong van het jaar

Taxi in Stockholm

Deze taxichauffeur lapt alle verkeersregels aan z’n laars