in

De populairste video’s van 2020

De populairste video's van 2020

Nu de eerste dag van 2021 is aangebroken, blikken we nog eenmaal terug op 2020 met een lijst van de 10 populairste video’s hier op Autostrada.TV. We hebben vorig jaar weer duizenden video’s met jullie gedeeld van supercars, rokend rubber, schreeuwende motoren en hoogtepunten uit de autosport. Dit was de Top 10:

1. GoPro in band van Mercedes-Benz E55 AMG
Een onverwachte nummer 1! Warped Perception stopte een GoPro op de velg van zijn Mercedes-Benz E55 AMG, zodat we konden zien wat er binnenin de band gebeurde. Een uniek experiment dat meer dan 300.000 keer bekeken werd door jullie.

2. Memphis Depay door de politie gestopt
Tijdens een politiecontrole in Rotterdam werd Memphis Depay door de politie aan de kant gezet voor een controle. De voetballer van Lyon trok de nodige aandacht in zijn Mercedes-Maybach S650 Cabriolet.

3. Belg geeft remtest en krijgt karma
Nog een video waarbij de politie betrokken was. Een Belgische bestuurder gaf een remtest en kreeg direct een portie karma in de vorm van blauwe zwaailichten.

4. Mercedes-Benz crasht tegen tankstation
Een heftige crash die voorkomen had kunnen worden als de bestuurder niet op hoge snelheid door een plas reed. Het resultaat was aquaplanning en een botsing met een BP Tankstation.

5. Amerikaan gaat op vakantie met gigantische camper en boot
In een jaar waarin bijna niemand op vakantie ging door de coronacrisis, trok deze video veel bekijks. Deze Amerikaan ging op vakantie in eigen land en deed dat met een gigantische camper en eveneens gigantische speedboot.

6. Airbag gaat af in BMW tijdens rondje Nürburgring
De eerste video in deze lijst met daarin wat circuit-actie! De airbag van een BMW E92 M3 stond iets te scherp afgesteld en explodeerde nadat de bestuurder iets te enthousiast een curbstone nam op de Nürburgring.

7. Audi RS6 probeert Golf R HGP los te rijden
De bestuurder van een door HGP getunede VW Golf R ging met de 480 pk sterke hot hatch achter een Audi RS6 aan. De Audi-bestuurder probeerde de Volkswagen los te rijden, maar de Golf R bleef bij tot 297 km/h.

8. Money shift in een BMW M2 Competition
Deze BMW-bestuurder wilde van 4 naar 5 schakelen, maar zette de pook van de M2 Competition per ongeluk in de derde versnelling. Kosten met alles erop en eraan: € 10.275,21 exclusief btw. Auw!

9. Chauffeur rijdt met laadbak omhoog richting tunnel
Niet de eerste keer dat we dit zagen, en waarschijnlijk ook niet de laatste keer. Deze chauffeur had een kleine aanvaring met de bovenkant van een tunnel omdat zijn laadbak nog omhoog stond.

10. Suzuki Swift kegelt expres wielrenner omver
De meeste bezoekers van Autostrada.TV zijn geen fan van wielrenners. Over deze video werd dan ook volop gediscussieerd op Facebook.

Dit waren de 10 populairste video’s op Autostrada.TV in 2020. We hopen dat jullie met veel plezier naar alle video’s op deze site kijken en als je tips hebt voor 2021 horen we dat graag! Jullie kunnen ook zelf een video delen met de community.

De allerbeste wensen voor 2021!

Team Autostrada.TV

De populairste video’s van 2020

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *