in

Deze Lamborghini Murciélago krijgt goed op zijn donder

Mocht je net als ons nog nooit gehoord hebben van Edmond Mondi, dan zul je na deze video zijn naam niet snel meer vergeten.

Edmond heeft een Lamborghini Murciélago en zoals we allemaal weten heeft deze Italiaanse stier een van de best klinkende V12’s ooit gemaakt achterin liggen. Deze LP640, met de begeerlijke handgeschakelde zesbak, heeft niet alleen een opvallende wrap gekregen, maar ook een zogenaamd ‘straight piped’ uitlaatsysteem, oftewel zonder dempers en katalysatoren. Dit heeft als gevolg dat de twaalfcilinder oorverdovend is en gelukkig is Edmond niet bang om de Murciélago flink op zijn donder te geven. Wat een geluid!

Onlangs was de Amerikaan met zijn supercar in Europa en bezocht onder andere Cars and Coffee Benelux. Tijdens de meeting liet Edmond meerdere keren zijn handtekening achter op het asfalt en deed vervolgens nog wat donuts op een onbekende locatie in Gent. Met een rokende koppeling als gevolg. Zero f*cks given!

Video: Lamborghini Murciélago krijgt op zijn donder

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Toyota Supra Milltek Sport

Toyota Supra klinkt veel beter met uitlaat van Milltek Sport

Chevrolet Corvette C8

Jay Leno bespreekt de gloednieuwe Corvette C8