in

Dit is de 2020 Mercedes-AMG GT R Black Series

Dit is de 2020 Mercedes-AMG GT R Black Series

We hebben de Mercedes-AMG GT R Black Series het afgelopen jaar regelmatig in actie gezien op de Nürburgring Nordschleife. Standaard hevig gecamoufleerd en voorzien van verschillende sensoren en einddempers. Nu zijn er foto’s opgedoken van wat schijnbaar een productieversie moet zijn.

De ultieme versie van de AMG GT R zal uitgerust worden met de bekende 4,0-liter V8 met twee turbo’s in de V. Waar de GT R  Pro over 585 pk beschikt, zal de Black Series ruim 700 pk krijgen en een bodykit die veel meer downforce zal genereren.

De gelekte foto’s tonen aan de voorzijde een stevige splitter en dive planes aan weerszijden van de voorbumper. Bovenin de wielkasten bevinden zich louvres om de lucht te laten ontsnappen, lucht die ook via een opening achter het wiel weggeblazen wordt. Het meest imponerende gedeelte van de AMG GT R Black Series bevindt zich aan de achterzijde. De diffuser is van serieus proporties en dan die dubbeldekker achtervleugel, ongekend!

We zullen nog even moeten wachten op de officiële onthulling om alle specificaties en cijfers met jullie te delen. Maar dit is in ieder geval weer echt echter Black Series!

Video:  2020 Mercedes-AMG GT R Black Series

Dit is de 2020 Mercedes-AMG GT R Black Series

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *