in

Drone maakt waanzinnige beelden van Formula D in Long Beach

Driften is een unieke vorm van autosport, omdat de winnaar wordt bepaald door middel van een jury, in plaats van snelste tijd of wie er als eerste over de streep komt. Visueel gezien is driften dan ook een van de spectaculairste vormen van autosport om naar te kijken, helemaal als het op deze manier gefilmd wordt!

Drone-piloot Johnny FPV (hier een andere drift video van hem) was aanwezig bij de eerste ronde van het Formula D-kampioenschap in Long Beach en legde Matt Field’s winnende kwalificatie run vast, die werd beoordeeld met 99/100. De video duurt slechts 18 seconden, maar damn wat een heerlijke 18 seconden zijn dit!

Johnny duikt met zijn drone bovenop de 1.000 pk sterke Chevrolet Corvette en brengt de actie waanzinnig in beeld. Zoals gezegd is de video eigenlijk veel te kort, maar wie weet wordt dit een terugkerend iets bij Formula Drift. De sport leent zich er in ieder geval uitstekend voor!

Video: Drone beelden Matt Field 99 Qualifying Run

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dit is Fernando Alonso's 2019 Indy 500-bolide

Dit is Fernando Alonso’s 2019 Indy 500-bolide

Mazda 2

Klokje Rond – Mazda 2 BiFuel rijdt 303.652 km in 6 jaar