Tags: Ferrari

Ferrari-bestuurder achtervolgt Hybride Ferrari-prototype

De nieuwe hybride van Ferrari wordt ergens dit jaar verwacht en volgens geruchten krijgt de auto meer dan 1.000 pk, nog krachtiger dan de LaFerrari.

Onlangs werd er een hybride prototype gespot in Italië, door twee mannen in een Ferrari 488 Spider. Nadat ze het gecamoufleerde prototype hadden gespot, deden ze wat iedere andere Ferrari-fan zou doen in deze situatie: de auto achtervolgen.

Just spotted a new prototype. Forgive our excitement and laughter as the driver was trying all the time to hide from us in the parking lot and took different exits to get away.” schreef de fan op Instagram.

Het is hilarisch om te zien hoe de Ferrari-testrijder wanhopig probeert zijn achtervolgers af te schudden. Eerst door zich te verstoppen op een parkeerplaats, later door op de openbare weg links aan te geven en vervolgens rechts af te slaan.

Omdat het prototype zwaar gecamoufleerd was is er nog weinig te zeggen over het design, alleen de hoog geplaatste dubbele uitlaten waren zichtbaar. Een sticker aan de zijkant van de auto met daarop elektrocutiegevaar geeft aan dat het een hybride is, maar verder valt er nog weinig te zien.

Video: Hybride Ferrari-prototype

Ferrari-bestuurder achtervolgt Hybride Ferrari-prototype

Geen reacties op "Ferrari-bestuurder achtervolgt Hybride Ferrari-prototype"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *