in

Fifth Gear Season 21 Episode 1

Fifth Gear is terug, seizoen 21 is afgelopen weekend begonnen en natuurlijk kunnen jullie de eerste aflevering hier bekijken. In Fifth Gear Season 21 keert een oude bekende terug bij het team, coureur Jason Plato voegt zich weer bij het team na zijn afwezigheid in seizoen 20. Dat betekent dat we in de loop van het seizoen de shootouts tussen Tiff en Jason weer gaan zien en daar kijken we nu al naar uit.

In de eerste aflevering test Tiff Needell de Porsche 991 911, Vicki Butler-Henderson probeert een wereldrecord te verbreken in een Nissan GT-R en Jason Plato zoekt naar de goedkoopste manier om een auto sneller te maken. De aflevering bevat ook nog een Nederlands tintje, Jonny gaat namelijk op bezoek bij Gerard de Rooy en mag een rondje rijden in zijn 900 pk sterke Dakar Truck rijden.

Tot slot ondergaat de nieuwe Volkswagen Beetle een Fifth Gear team review, dit doen ze door te kijken hoe ver je met de nieuwe Beetle kunt springen op het testcircuit. Meer dan genoeg redenen om de aflevering te kijken toch? Wat kijken jullie trouwens liever, Fifth Gear of Top Gear?

Video: Fifth Gear Season 21 Episode 1

Fifth Gear Season 21 Episode 1

Wat vond je van deze video?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − veertien =