in

Fifth Gear Season 22 Episode 3

Fifth Gear Season 22 is aanbeland bij aflevering 3 en deze aflevering heeft een oranje tintje. Jason Plato bezoekt namelijk het circuit van Assen om een nieuwe Nederlandse supercar te testen, de GTR, gebouwd door het Nederlandse bedrijf Savage Rivale.
De Savage Rivale GTR heeft een 6.2 liter LS9 V8 motor van GM die 450 pk levert en in 4 seconden 100 km/h bereikt. Hoewel de Roadyacht GTS en de GTR nog niet in productie zijn bieden de prototypes weinig hoop, Jason Plato is behoorlijk kritisch en vergelijkt de GTR zelfs met een Pick-Up Truck.

Vicki Butler-Henderson en Jonny Smith zetten twee gloednieuwe vierdeurs supercars head to head op het circuit, namelijk de Mercedes CLS63 AMG en de Porsche Panamera GTS. In de Fifth Gear Team Review zien we de Volvo V40 en natuurlijk zien we Tiff Needell ook nog in actie, hij test een moderne versie van de MGB. Tot slot zien we Jonny weer met een item, hij toont survival tips in de Alpen met behulp van een Ford Ranger. Genoeg te zien dus, bekijk de laatste aflevering van Fifth Gear Season 22 hieronder.

Video: Fifth Gear Season 22 Episode 3

Fifth Gear Season 22 Episode 3

Wat vond je van deze video?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *