Tags: CaymanFifth GearMcLarenMP4-12C SpiderPorsche

Fifth Gear Season 23 Episode 3

Fifth Gear season 23 is in volle gang en we hebben de derde aflevering hier voor jullie klaar staan. Het begint allemaal met de McLaren MP4-12C Spider, een auto welke twee jaar geleden voor het eerst getest werd door Fifth Gear. Destijds kreeg de auto veel commentaar van Tiff en Jason en sindsdien heeft McLaren diverse aanpassingen gemaakt aan de MP4-12C. Hij zou nu sneller en stabieler zijn dan ooit tevoren, of dat echt zo is test Tiff Needell samen met McLaren testcoureur Chris Goodwin.

Aangezien bijna niemand een McLaren Spider kan betalen is Vicki opzoek gegaan naar goedkopere roadsters, wat te denken van een MR2, Brabus Roadster of een Lotus Elise. Er zit nogal wat verschil in de aanschafprijs en de prijzen zijn niet te vergelijken met hier in Nederland, maar het is een leuk item.

Nog leuker is het item van Jason Plato en tweevoudig rallykampioen Marcus Gronholm. Zij vergelijken twee Porsche Cayman’s met elkaar, één met handmatige versnellingsbak en de andere met het PDK systeem. Welke is beter?

Video: Fifth Gear Season 23 Episode 3

Fifth Gear Season 23 Episode 3

Geen reacties op "Fifth Gear Season 23 Episode 3"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *