Tags: D8 GTODonkervoortFifth GearJaguarXF Sportbrake

Fifth Gear Season 23 Episode 5

We zijn halverwege het 23e seizoen van Fifth Gear en vandaag krijgen we een ouderwetse hot hatch battle te zien van Renault, Ford en Peugeot. Oké, een beetje laat maar televisie loopt nu eenmaal achter op het wereldwijde web waar alles binnen een maand te zien is. Dat wil overigens niet zeggen dat het item van Jason Plato en Tiff Needell niet de moeite waard is.

Wil je echter iets spectaculairders dan raden we je aan om door te spoelen naar 12:28. Vicki is namelijk op het circuit van Zandvoort om de Donkervoort D8 GTO te testen, een super item waar we als Nederlanders trots op mogen zijn! De auto wordt een stuk beter beoordeeld dan de Savage Rivale GTR vorig jaar.

Voortbordurend om het item van Vicki gaat Tiff Needell op zoek naar goedkopere lichtgewicht sportwagens. In het item ‘Budget Buy’ zien we de Honda S2000, TVR Chimera en de Caterham 7. Tot slot zien we Jaguar XF Sportbrake in de Fifth Gear team test en gaat Jonny op bezoek bij Bentley. Een aflevering die iedere minuut waard is, bekijk hem in zijn geheel hieronder.

Video: Fifth Gear Season 23 Episode 5

Fifth Gear Season 23 Episode 5

Geen reacties op "Fifth Gear Season 23 Episode 5"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *