in

Fifth Gear Season 25 Episode 1

Het is niet helemaal duidelijk of dit nou het 24e of 25e seizoen is van Fifth Gear, maar hoe dan ook het is een nieuw seizoen! Waar Top Gear nogal eens kiest voor de komische aanpak is Fifth Gear 45 minuten lang serieus auto’s testen, de shows vullen elkaar dan ook perfect aan wat ons betreft.

In deze aflevering zien we Tiff Needell en Karun Chandhok head-2-head gaan in de Ferrari F12 Berlinetta vs Aston Martin Vanquish. Niet echt een gelijkwaardige strijd want de Ferrari is lichter en krachtiger dan de Aston Martin, maar gelukkig draait de test niet alleen om snelheid en bruut vermogen.

Verder zien we Vicki in de Alfa Romeo 4C en Jonny in een bijzondere one-off Jaguar MK2. De Renault Twingo wordt onderworpen aan een Fifth Gear Team Test en Tiff gaat op zoek naar tweedehands koopjes in het SUV-segment. De aflevering kun je in zijn geheel hieronder bekijken, klik een paar keer op close ads en dan op play. Vergeet niet onze Facebook pagina te volgen zodat je automatisch op de hoogte blijft van de beste autovideo’s!

Video: Fifth Gear Season 25 Episode 1

Fifth Gear Season 25 Episode 1

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − veertien =