in

Fifth Gear Season 25 Episode 5

Net als in alle andere afleveringen van Fifth Gear test Tiff Needell weer twee auto’s in een head-2-head review. Ditmaal vergelijkt hij de Ferrari 458 Speciale met de Porsche 911 GT3, en daarbij krijgt hij hulp van niemand minder dan Chris Harris. De bekende YouTube-journalist heeft nog niet eerder samengewerkt met Fifth Gear en Tiff, maar heeft wel het voordeel dat hij beide auto’s al eens getest heeft.

Verderop in deze aflevering zie je hoe het team de nieuwe Opel Corsa Turbo test en onderzoek Vicki Butler-Henderson welke financieringsmogelijkheden er zijn voor nieuwe auto’s. Voor de echte petrolhead niet de meest interessantste items maar dat maakt Tiff meer dan goed met zijn ‘second hand heroes’ item. In dit item gaat men op zoek naar tweedehands koopjes, en ditmaal doet Tiff dat in het sportieve coupé segment.

In het laatste item van Fifth Gear Season 25 Episode 5 gaat Jonny naar Spanje om te racen tegen de autonome Audi RS7. Kan hij een RS7 sneller over het circuit jagen dan de autonome RS7? De aflevering kun je hieronder in zijn geheel bekijken, klik op close ads en dan op play.

Video: Fifth Gear Season 25 Episode 5

Fifth Gear Season 25 Episode 5

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − veertien =