Tags:

Formule E 2016 – Buenos Aires ePrix Highlights

De vierde Formule ePrix van het seizoen werd verreden in Buenos Aires in Argentinië. Sam Bird vertrok van pole position, reed de gehele race aan de leiding maar kon geen moment rustig aan doen. De DS Virgin-coureur had constant iemand in zijn spiegels zitten en moest voluit gaan om de leiding te behouden.

Klassementsleider Sebastien Buemi, die na een fout in de kwalificatie als allerlaatste moest plaatsnemen op de startopstelling, reed een geweldige inhaalrace. Na 16 van de 35 ronden had hij zich opgewerkt van de 18e naar de 6e positie, en daar hield het niet op. Buemi passeerde dankzij een goede pitstop teamgenoot Prost en ging op jacht naar een podiumplaats.

Sarrazin en di Grassi konden Buemi ook niet afstoppen en met nog zes ronden te gaan lag de Zwitser op de tweede plek! Sam Bird kreeg al snel bezoek van Buemi maar in tegenstelling tot de rest van het veld kon hij de opmars van Sebastien wel stoppen. Bij het vallen van de vlag was het verschil tussen de twee coureurs slechts zeven tienden.

Video: Formule E 2016 – Buenos Aires ePrix Highlights

Formule E 2016 – Buenos Aires ePrix Highlights

Geen reacties op "Formule E 2016 – Buenos Aires ePrix Highlights"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *