in

Gaat de Bugatti Veyron Super Sport voor het Ring Record?

Een goede rondetijd op de Nurburgring Nordschleife is voor veel autofabrikanten het ultieme, Bugatti deed hier echt nooit aan mee. Tot vandaag.

Bridgetogantry.com legde de Bugatti Veyron Super Sport vast op video toen deze een aantal ronden over de Nurburgring Nordschleife reed. Met kentekenplaten van Wolfsburg lijkt het erop dat deze Bugatti Veyron SS door moedermaatschappij Volkswagen op pad is gestuurd om te kijken waar de snelste auto ter wereld toe in staat is op de Ring.

De standaard Veyron schijnt ooit een tijd te hebben gereden van 7:40, maar dit is nooit bevestigd door Bugatti. Grote kans dus dat de tijden van vandaag niet bekend worden gemaakt indien deze niet goed genoeg zijn zoals we eerder bij Nissan al zagen. Ondanks zijn 1183 pk en topsnelheid van 437 km/h kunnen we met enige zekerheid zeggen dat het geen nieuw Ring Record zal zijn, daarvoor is de Bugatti Veyron Super sport gewoon te langzaam voor in de bochten. Denken jullie daar anders over, drop jouw mening in de comments.

Video: Bugatti Veyron Super Sport Ring Record?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Blondes Have More Fun in een BMW M3

Blondes Have More Fun in een BMW M3

Sebastien Loeb gaat naar de 2012 X Games

Sebastien Loeb gaat naar de 2012 X Games