Tags: Karting

Kom karten en krijg tips van een professioneel coureur!

Zin in een avondje karten met vrienden, collega’s of alleen? Doe dan mee aan de kart clinic van Autostrada Motorsport op donderdag 21 februari op de kartbaan in Zaltbommel! Als jij het karten wat serieuzer wil gaan aanpakken, dan is dit echt iets voor jou!

De Indoor Kart Clinic van Autostrada Motorsport staat onder leiding van coureur Koen Bogaerts, in 2009, 2012 en 2015 winnaar van het Supercar Challenge-kampioenschap en inmiddels racend in het Europees GT4-kampioenschap met bovenstaande BMW M4. Koen racet al ruim 20 jaar en begon net als veel coureurs in de kartsport, om vervolgens door te groeien tot coureur voor MDM Motorsport.

Indoor Kartcursus

De kart clinic van Autostrada Motorsport is een gezellige en ontspannen avond waarbij je de fijne kneepjes van het karten leert. De clinic neemt zo’n twee uur in beslag en daarvan zit je ongeveer 50 minuten in de kart verdeeld over 3 heats. Het andere uur bestaat uit theorie, tips en pauze. Naast een leerzame avond is het ook nog een goede deal, want het kost slechts €45 en dat is goedkoper dan losse heats!

De eerstvolgende kartcursus vindt plaats op donderdag 21 februari op de Indoor Kartbaan van Zaltbommel, aanvang is 18:45 uur. Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan hier in.

Video: Impressie Indoor Kart Clinic

Kom karten en krijg tips van een professioneel coureur!

Geen reacties op "Kom karten en krijg tips van een professioneel coureur!"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *