Tags: Karting

50 minuten karten voor €45!

Zin in een avondje karten met vrienden, collega’s of alleen? Doe dan mee aan de kart clinic van Autostrada Motorsport op donderdag 23 mei op de kartbaan in Zaltbommel! Als jij het karten wat serieuzer wil gaan aanpakken, dan is dit echt iets voor jou!

De Indoor Kart Clinic van Autostrada Motorsport staat onder leiding van coureur Koen Bogaerts, in 2009, 2012 en 2015 winnaar van het Supercar Challenge-kampioenschap en inmiddels racend in het Europees GT4-kampioenschap met onderstaande BMW M4. Koen racet al ruim 20 jaar en begon net als veel coureurs in de kartsport, om vervolgens door te groeien tot coureur in een van de meest competitive klassen van Europa.

BMW M4 GT4 Koen Bogaerts Kart Clinic

De kart clinic van Autostrada Motorsport is een gezellige en ontspannen avond waarbij je de fijne kneepjes van het karten leert. De clinic neemt zo’n twee uur in beslag en daarvan zit je ongeveer 50 minuten in de kart verdeeld over 3 heats. Het andere uur bestaat uit theorie, tips en pauze. Naast een leerzame avond is het ook nog een goede deal, want het kost slechts €45 en dat is goedkoper dan losse heats!

De eerstvolgende kartcursus vindt plaats op donderdag 23 mei op de Indoor Kartbaan van Zaltbommel, aanvang is 18:45 uur. Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan hier in.

Video: Impressie Indoor Kart Clinic

50 minuten karten voor €45!

Geen reacties op "50 minuten karten voor €45!"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *