in

LaFerrari leeft zich uit op het platteland

YouTube-kanaal TaxTheRich100 doen al jaren niets meer, de persoon achter dit kanaal houdt zich met andere dingen bezig waaronder de Heveningham Hall Concours. Op dit evenement worden de duurste en meest exclusieve supercars getoond, toevallig op hetzelfde landgoed als waar TaxTheRich100 zijn stunts uithaalde.

Inmiddels weet iedereen dat de auto’s en dit landgoed toebehoren aan miljardair Jon Hunt. Diens zoon Harry is coureur en reed onder andere WRC en Dakar, maar was ook de bestuurder in de vele video’s die viral gingen. Om wat aandacht te trekken voor de Heveningham Hall Concours werd er wederom flink gas gegeven op het landgoed, ditmaal met een LaFerrari.

De uploader TheTFJJ laat in de beschrijving weten dat hij was uitgenodigd door Heveningham Concours bij het helpen met het maken van promotievideo’s voor het aankomende evenement. ‘We got the opportunity to see the LaFerrari and F40 being pushed to their limits with donuts, accelerations and drifting in the pouring rain. This kind of driving may be controversial to some, but we think it is great the cars are being enjoyed whatever the weather!’ aldus TheTFJJ.

Video: LaFerrari leeft zich uit op het platteland

LaFerrari leeft zich uit op het platteland

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *