in

Motorrijder helpt politie bij aanhouding van inbreker

Nieuwsfotograaf Laurens Bosch heeft afgelopen weekend de politie geassisteerd bij het aanhouden van een inbreker. De fotograaf schrijft op zijn Facebook-pagina: “Ik reed bij toeval over de Westergracht in Haarlem, toen ik in de van Oosten de Bruijnstraat veel politie zag staan en agenten zag rennen. Intuïtief ben ik gaan kijken met het volgende resultaat… Een gozer met de motor kunnen achtervolgen waarna hij vakkundig is aangehouden.

De politie werd gealarmeerd nadat een groepje tieners, die op het speelterrein tegenover het huis aan het basketballen waren, zagen hoe twee inbrekers arriveerde op een scooter en de voordeur intrapte. Net toen agenten het huis hadden omsingeld, kwam het tweetal naar buiten en zette het op een lopen.

Een van de inbrekers kon direct worden aangehouden, de andere inbreker werd door Laurens op zijn motorfiets tot stoppen gedwongen.

Video: Motorrijder helpt politie bij aanhouding van inbreker

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

991.2 GT3 RS op de Autobahn

Het heerlijke gejank van een 991.2 GT3 RS op weg naar 294 km/h

Klokje Rond - BMW 316i met 670.037 km

Klokje Rond – BMW 316i met 670.037 km