in

Ricciardo na GP Frankrijk: “Fuck em all”

Daniel Ricciardo streed in de slotfase van de race met Lando Norris en Kimi Raikkonen om de zevende positie. Een strijd die de Australiër in eerste instantie won, maar omdat hij bij het passeren van Norris en Raikkonen met vier wielen buiten de baan kwam werd hij bestraft met twee tijdstraffen van vijf seconden.

Door de straffen schuiven Raikkonen, Hulkenberg, Norris en Gasly allemaal een plaats op en valt Ricciardo net buiten de punten, op plek 11. Op Twitter gaf Daniel aan dat hij niet erg in zijn maag zat met de straf: “No regrets. I tried. Would rather that than sit back without a heart.

Tegenover Ziggo Sport gaf de Renault-coureur tekst en uitleg over zijn inhaalacties, en de kritiek die hij kreeg van enkele coureurs omdat hij “te gevaarlijk” zou rijden. Wat een geweldige gozer is het toch, daarvan zouden er meer moeten zijn in F1.

Video: Ricciardo na GP Frankrijk: “Fuck em all”

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW M4 GT4 Crash 24J Nürburgring

BMW M4 GT4 knalt lullig tegen pitingang

Sky sports analyseert straf Daniel

Sky sports analyseert straf Ricciardo na GP Frankrijk