in

Sky Sports analyseert de chaos bij de herstart

De Grand Prix van Toscane ging chaotisch van start. Eerst was er de crash in bocht 3, waarbij Max Verstappen en Pierre Gasly in de grindbak strandden, en vervolgens ging het bij de herstart weer mis. Carlos Sainz, Antonio Giovinazzi, Kevin Magnussen en Nicholas Latifi crashten omdat er inconsistent geaccelereerd en geremd werd.

Velen wezen naar Valtteri Bottas als verantwoordelijk voor de chaos, maar volgens de stewards deed de Mercedes-coureur niets verkeerd. Maar liefst twaalf andere coureurs kregen wel een formele waarschuwing van de stewards, te weten Alexander Albon, Kevin Magnussen, Daniil Kvyat, Nicholas Latifi, Lance Stroll, Daniel Ricciardo, Sergio Perez, Lando Norris, Esteban Ocon, George Russell, Antonio Giovinazzi en Carlos Sainz.

Anthony Davidson van Sky Sports analyseerde na afloop van de GP van Toscane de crash en kwam tot een soortgelijke conclusie als de stewards. Zijn jullie het eens met deze conclusie?

Video: Sky Sports analyseert de chaos bij de herstart

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 2020 - Mugello Lap Record

Formule 1 – Mugello Lap Record

Mick Schumacher in de Ferrari F2004 V10 op Mugello

Mick Schumacher in de Ferrari F2004 V10 op Mugello