in

Supercars Championship 2020 – Sydney SuperSprint Highlights

Het Australia Supercars Championship reed in februari van dit jaar nog twee races in Adelaide, maar werd daarna stilgelegd vanwege het Coronavirus. Dit weekend werd het populaire toerwagenkampioenschap weer hervat, met 3 races op Sydney Motorsport Park.

De twee dominante teams in deze klasse zijn het door Red Bull gesponsorde Triple Eight Race Engineering en het door Shell gesponsorde DJR Team Penske. Ook dit weekend leverde dat weer mooie gevechten op, met name in race 7 tussen regerend kampioen Scott McLaughlin en vice-kampioen Shane van Gisbergen.

Andere teams liggen uiteraard altijd op de loer als er fouten gemaakt worden door de toppers. Maar in race 8 kwam Nick Percat van Brad Jones Racing op eigen kracht naar voren en verschalkte met een paar mooie inhaalacties ’the usual suspects’ en won de race!

Race 9 viel wederom ten prooi aan Scott McLaughlin, maar daarachter vonden mooie gevechten plaatst. Zorg dus dat je niets mist en bekijk de highlights van deze ronde van Supercars Championship.