in

The Fast and the Furious Toyota Supra Review

Van The Fast and The Furious serie zijn inmiddels alweer 5 delen gemaakt en deel 6 en 7 liggen alweer op de plank. Toch blijft deel 1 verreweg de beste film van allemaal, het bracht in die tijd echt iets los. De tuningscene werd in een klap populair en iedereen wilde een snelle straatracer hebben.

De Toyota Supra, Mitsubishi Eclipse en Dodge Charger uit de film werden direct cultauto’s. Autoweek kreeg de kans om met 2 auto’s uit de The Fast & The Furious te rijden, weliswaar niet op de openbare weg want de auto’s staan niet op kenteken. Toch is het gaaf om de oranje Toyota Supra en Dodge Charger in actie te zien. Waar bij de Dodge Charger de helft nep is, de Supercharger werkt bijvoorbeeld niet, is de Toyota Supra een 650 pk sterk monster waarin alles werkt. Zelfs de NOS installatie functioneert, echter is deze nog nooit gebruikt.

Video: The Fast and the Furious Toyota Supra Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Legendary Race Cars - Sauber C9

Legendary Race Cars – Sauber C9

SSC Tuatara prototype gaat in 16 sec naar 320km

SSC Tuatara prototype gaat in 16 sec naar 320km/h