in

The Grand Tour Season 1 Episode 1

De eerste aflevering van The Grand Tour Season 1 werd afgelopen vrijdag gepubliceerd op Amazon Prime. De videodienst wil de strijd aan gaan met Netflix en met de nieuwe show van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May heeft Amazon in ieder geval een zwaargewicht in huis. Dat hopen we althans want we hebben er ruim een jaar op moeten wachten sinds de laatste Top Gear aflevering met het trio.

The Grand Tour Season 1 Episode 1 begint met een briljante openingsscène, een parodie op hoe Clarkson de BBC verlaat en naar Los Angeles vertrekt. Eenmaal daar wordt hij vergezeld door Hammond en May waarna ze door de woestijn rijden met een grote groep volgers door wie ze als helden onthaald worden.

Wat we vervolgens te zien krijgen is eigenlijk grotendeels hetzelfde als ze bij de ‘Beeb’ deden; auto’s vergelijken, een eigen circuit om rondetijden neer te zetten met een professioneel coureur, een nieuwsitem, weinig vernieuwends eigenlijk. Maar het is pas de eerste van twaalf uitzendingen, misschien veranderd er nog iets maar misschien ook niet, en dat zou wat ons betreft ook helemaal niet erg zijn! De boys are back!

De aflevering is verwijderd en niet meer beschikbaar, hieronder kun je nog wel de trailer bekijk van deze aflevering.

Video: The Grand Tour Season 1 Episode 1

The Grand Tour Season 1 Episode 1

4 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Wat een GENIALE opening van een nieuwe serie. Deze 3 zijn echt de reden waarom Top Gear zo geniaal was en waarom the Grand Tour nu dus ook geniaal begint. Zitten hele grappige stukken tussen, supergave wagens, mooie tracks. Lekkere muziek. En die eerste paar minuten gaven me zelfs tranen in m’n ogen (positief).

    Heb die Ferrari La Ferrari mogen vastleggen op foto, althans niet specifiek die in deze show, maar, in Amerongen kwam die ook met n vrachtwagen aanrijden. Al reed de normale La Ferrari gewoon, er was een speciale editie. (Kroymans 75 jarig bestaan Ferrari event) Link ff bij website gezet.

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *