in

The Grand Tour Season 1 Episode 13

De Grand Tour tent staat opgesteld in Dubai voor de allerlaatste show van het seizoen 1. Dertien weken lang hebben jullie kunnen kijken naar de nieuwe show van Jeremy, James en Richard. Soms met een grote glimlach op het gezicht, soms wat verveeld, maar we zijn blij dat Amazon het trio onder hun hoede heeft genomen want dit hadden we toch niet willen missen.

In deze aflevering vergelijken Jeremy Clarkson en James May de Volkswagen Golf GTI tegen de elektrisch aangedreven BMW i3. Waarom? Omdat de heren deze auto’s gekocht hebben, je kunt wel raden wie welke auto gekocht heeft, en ze het niet eens kunnen worden over welke vijfdeurs hatchback het beste is.

Verder zien we James May in de modder spelen met een off roader, klinkt leuk maar niet als James May heet. Verder zien we hoe Richard Hammond de kunst van het driften leert en een dragrace tussen de Porsche 918 Spyder en de Bugatti Veyron houdt.

De aflevering is verwijderd en niet meer beschikbaar, hieronder kun je nog wel de trailer bekijken van deze aflevering.

Video: The Grand Tour Season 1 Episode 13 Trailer

918 Spyder vs Nissan Patrol

The Grand Tour Season 1 Episode 13

3 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Goeie typische top gear episode.
    Vond het seizoen nogal wisselvallig, enkele top fragmenten maar ook veel saaie en eentonige clips. Benieuwd naar seizoen 2!

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *