Tags: Camaro ZL1Challenger SRT DemonDodgeFordHennesseyMcLarenMustangThe Grand Tour

The Grand Tour Season 3 Episode 1

Amazon Prime heeft afgelopen vrijdag de eerste aflevering van The Grand Tour Season 3 uitgebracht. In de eerste aflevering van dit gloednieuwe seizoen gaan Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May naar Detroit om drie sterk getunede muscle cars te besturen in de verlaten straten van de ooit zo florerende ‘Motor City’.

Jeremy zit in de Ford Mustang RTR Spec 3 terwijl collega Richard in de Dodge Challenger SRT Demon plaatsneemt en James in de Hennessey Exorcist Camaro ZL1. Dat wil zeggen dat ‘Captain Slow’ in de krachtigste van de 3 muscle cars zit en middels een ouderwetse dragrace moet bepaald worden welke auto het snelste is. Er is echter één probleem, Richard mag van Dodge niet racen op de openbare weg, zodoende moet hij toekijken hoe James keer op keer Jeremy verslaat met zijn 1.000 pk Camaro ZL1.

Verderop in de aflevering moet er bepaald worden welke muscle car het meeste decibel’s produceert. Dit doen de heren door donuts te draaien in een verlaten theater en ook deze test wordt gewonnen door James May en de Camaro van Hennessey. Tot slot wordt er nog geracet op het terrein van een verlaten fabriek en wordt er een vliegveld afgehuurd zodat de Dodge Demon en de Hennessey Exorcist Camaro ZL1 toch tegen elkaar kunnen dragracen.

Naast het item in Detroit was er ook nog een item over de McLaren Senna. Jeremy Clarkson reed met de meest hardcore McLaren op Thruxton en daarna gaf hij het stuur over aan Abbie Eaton voor een getimede ronde op het Eboladrome.

Conversation street, het item waarin nieuwtjes besproken worden, bleef ongewijzigd maar er is wel afscheid genomen van die celebrity onzin en dat is een groot pluspunt. Hieronder kun je enkele trailers bekijken van The Grand Tour Season 3 Episode 1.

Video: The Grand Tour Season 3 Episode 1 Trailers

The Grand Tour Season 3 Episode 1

9 reacties op "The Grand Tour Season 3 Episode 1"

 1. Bert
  22 januari 2019 van 20:36 — Beantwoorden

  Hallo, ik kan juist de trailers zien van het nieuw seizoen. En niet het volledig deel.

 2. arbe
  22 januari 2019 van 21:59 — Beantwoorden

  Denk niet dat ze’t hebben. Zoek ook al even.

 3. 23 januari 2019 van 10:08 — Beantwoorden

  Hier moeten we het helaas mee doen.

  • toby
   23 januari 2019 van 12:37 — Beantwoorden

   dat is erg jammer

  • Cedrick
   26 januari 2019 van 21:36 — Beantwoorden

   Komen de aflevering later nog online? Of hebben jullie daar geen toegang meer op.. Ik baal er ontzettend van dat Amazon geen Ideal betalen heeft…..

 4. 23 januari 2019 van 18:40 — Beantwoorden

  Ik vind niets anders dan Russische nasynchronisatie of helemaal zonder geluid. Wie kan me een handige tip geven=

 5. geert
  24 januari 2019 van 17:16 — Beantwoorden

  via thepiratebay downloaden

 6. Frederique Explosive
  27 januari 2019 van 17:33 — Beantwoorden

  Blijkbaar doet iemand van Amazon moeilijk. Kijk maar bij seizoen 1 en 2, daar zijn de complete afleveringen ook verdwenen. Alleen maar clips. Jammer, maar dit ga ik niet doen. Bookmark en favoriet gaat eraf. Jammer.

 7. Mo
  30 januari 2019 van 21:16 — Beantwoorden

  Erg jammer dat The grand Tour nergens te zien is, kan alleen via Amazon prime maar dan moet je wel weer een creditcard voor hebben. En die heb ik niet. Waarom niet wat makkelijker/toegankelijker gemaakt voor de fans.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *