in

The Grand Tour Season 3 Episode 10

The Grand Tour Season 3 Episode 10 begint met een fanatisch item van Richard Hammond en James May. De heren vergelijken namelijk twee supercar-iconen uit de jaren ’80, de Ferrari Testarossa en de Lamborghini Countach.

De rest van de aflevering staat in het teken van een hot hatch test. Met Clarkson in een Volkswagen Polo GTI, Hammond in een Ford Fiesta ST en May in de Toyota Yaris GRMN. Ze racen met de auto’s rond de rallycrossbaan van The Grand Tour en ze krijgen de opdracht om te zien hoeveel foto’s van hun auto’s door The Mail online kunnen worden gepubliceerd.

Daarnaast moeten ze van Amazon hun hot hatches onder de aandacht brengen bij jongeren op Instagram en YouTube. Hammond doet dit door allerlei stunts uit te halen met zijn Ford Fiesta ST, James May door zijn Toyota Yaris GRMN te unboxen (die video hebben we een paar maanden geleden al met jullie gedeeld) en Jeremy Clarkson heeft zich verkleed als agent David Souffle die gek is op gebak.

Ik denk dat we rustig kunnen stellen dat het item over de jaren ’80 supercars het enige leuke item is The Grand Tour Season 3 Episode 10.

Video: The Grand Tour Season 3 Episode 10 Trailers

The Grand Tour Season 3 Episode 10

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *