in

The Grand Tour Season 3 Episode 12

The Grand Tour Season 3 Episode 12 stond grotendeels in het teken van klassieke auto’s. De show begint met een item van Jeremy Clarkson die moderne interpretaties van klassieke Lancia’s test, zoals de Delta Integrale en de legendarische Stratos. Beide auto’s worden getest op het Eboladrome en Clarkson is zeer te spreken over de creaties.

Hierna is het de beurt aan James, die een interessant item presenteert over de geschiedenis van de Porsche 917 en de droom van Porsche om Le Mans te winnen. De Duitse fabrikant had de beroemde 24 uurs race nog nooit gewonnen, totdat Hans Herrmann en Richard Attwood in 1970 hun Porsche 917K als eerste over de finish stuurden.

De 917 is een beestachtige raceauto die 0-100 km/h in minder dan 3 seconden klokt en een topsnelheid had van ruim 350 kilometer per uur. Captain Slow mocht een originele Porsche 917 besturen voor zijn review en om het item af te sluiten neemt de 78-jarige Richard Attwood ook nog eens plaats in zijn oude liefde. Een prachtige afsluiting van een prachtig item!

Tot slot proberen Jeremy en Richard een revolutie teweeg te brengen op luchthavens. Jeremy heeft een koffer gemaakt die tegelijkertijd een soort mini kart is en Hammond heeft een laptop in een gemotoriseerd skateboard veranderd.

Hieronder zie je enkele trailers van The Grand Tour Season 3 Episode 12.

Video: The Grand Tour Season 3 Episode 12 Trailers

The Grand Tour Season 3 Episode 12

2 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Hopenlijk zijn de hele afleveringen binnenkort ergens gratis te zien , hier zoals bij series 1 en 2 of
    Waarom zijn er hier geen hele afleveringen meer te zien trouwens .
    Ik vertik het om ook nog is naar dat verschrikkelijke Amazon te gaan .

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *