in

The Grand Tour Season 3 Episode 2 – Colombia Special

De tweede en derde aflevering van The Grand Tour Season 3 vormen samen de ‘Colombia Special’. In de tweedelige special kiest elke presentator zijn eigen auto voor de reis: Clarkson kiest een Jeep Wrangler, Hammond een verhoogde Chevrolet Silverado en May een piepkleine Fiat Panda 4×4.

Hun missie is om foto’s van dieren in het wild te maken in Colombia, maar eerst moeten ze naar de dichtstbijzijnde stad rijden om camera’s te kopen. Hammond’s pickup truck is echter veel te groot voor de straten van Cartagena, waardoor navigeren door de oude stad nogal een uitdaging is. Nadat de fotoapparatuur gekocht is vertrekt het naar het binnenland van Columbia op zoek naar de ongrijpbare Jaguar.

Op deze reis door Colombia moeten ze een aantal zeer moeilijke obstakels overwinnen, waaronder de jungle, een angstaanjagende brug en zelfs een vulkaan. Onderweg komen ze oog in oog met het prachtige landschap van Colombia, enkele dieren en mensen met een nogal vreemde hobby. Hieronder zie je een aantal trailers van de ‘Colombia Special’.

Video: The Grand Tour Season 3 – Colombia Special Trailer

The Grand Tour Season 3 Episode 2 – Colombia Special

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *