in

The Grand Tour Season 3 Episode 4

Na de dubbelaflevering van vorige week, de Colombia Special, zien we Clarkson, Hammond en May deze keer 3 Europese pickup trucks testen in verschillende uitdagende situaties.

De tests worden allemaal uitgevoerd onder het scenario van een politieke opstand in een ontwikkelingsland. Daarbij kun je denken aan situaties zoals overleven van het platteland, het afzetten van een dictator, een burgeroorlog en het leveren van brandstof aan een helikopter.

Jeremy Clarkson heeft gekozen voor een Volkswagen Amarok, Richard Hammond heeft een Ford Ranger en James May heeft de nieuwe Mercedes X-klasse uitgekozen. Ze testen de trucks door standbeelden van ‘dictators’ (van elkaar) neer te halen, een dragrace te houden waarbij de pickup trucks beladen zijn met huiselijke bezittingen en gebruiken de truck als platform om hun wapens op te testen.

Naast dit hoofditem zien we Jeremy ook nog de bijna 600 pk sterke Jaguar XE Project 8 testen rond het Eboladrome. Hieronder zien we enkele fragmenten van The Grand Tour Season 3 Episode 4.

Video: The Grand Tour Season 3 Episode 4 Trailers

The Grand Tour Season 3 Episode 4

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *