in

The Grand Tour Season 3 Episode 5

In The Grand Tour Season 3 Episode 5 doen de drie presentatoren ieder hun eigen ding, ditmaal dus geen gezamenlijk item.

Om te beginnen zien we James May achter het stuur van de Alpine A110 rond het Eboladrome. May, geen liefhebber van knetterharde sportauto’s, geniet van iedere seconde in de A110 en net zoals veel andere journalisten zeer lovend over de nieuwe Alpine.

Jeremy Clarkson is naar Zweden vertrokken voor een item met de Lamborghini Urus. Jezza test de Super SUV niet alleen op de gladde plattelandswegen, maar neemt ook deel aan een race op een bevroren meer dat vreemd genoeg de vorm heeft van een  ‘gentleman’s sausage’. Grand Tour-coureur Abbie Eaton is zijn tegenstander met een Porsche 911 Turbo.

Richard Hammond sluit de show af met een item over de Schotse coureur Jim Clark. De tweevoudig wereldkampioen Formule 1 kwam op 7 april 1968 om het leven toen zijn auto tijdens een F2-race in Duitsland een klapband kreeg. Het item is een eerbetoon aan wat sommigen de grootste coureur aller tijden noemen. Het bevat veel originele beelden en interviews met mensen die met Clark werkten tijdens zijn racecarrière.

Video: The Grand Tour Season 3 Episode 5 Trailers

The Grand Tour Season 3 Episode 5

2 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Beste Autostrada,

    Wat ontzettend hinderlijk zeg dat het lijkt als of je afleveringen kan zien van The Grand Tour !!
    Voorheen was het daadwerkelijk te zien op jullie site. Dit lijkt alleen maar op mensen trekken naar jullie site, erg jammer !

    • Vroeger was alles beter Ludo. Volledige afleveringen zijn er inderdaad niet meer, maar we proberen zoveel mogelijk trailers te vinden zodat jullie een goed beeld krijgen van de aflevering. Zo is het volledige item over de Urus hierboven te zien, beter iets dan niets toch?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *