in

The Grand Tour Season 3 Episode 7

In deze aflevering van The Grand Tour Season 3 hebben Jeremy, James en Richard ieder een klassieke Italiaanse auto gekocht, wat wellicht een investering voor de toekomst zou kunnen zijn. Clarkson heeft gekozen voor een Alfa Romeo GTV6, Hammond voor een Fiat X1/9 en May voor een Lancia Gamma Coupe. Met deze drie klassiekers bezoekt het trio de prachtige wegen van de North Coast 500, in Schotland.

James en Richard vieren onderweg ook nog de verjaardag van Jeremy, met een nogal interessante visie op de Schotse keuken. Wat eigenlijk inhoudt dat Hammond alles frituurt wat hij maar kan vinden en zodoende de Spaghetti McBolognese creëert.

In The Grand Tour Season 3 Episode 7 komt ook de nieuwe BMW M5 aan bod op het Eboladrome. Jeremy vergelijkt de 600 pk sterke M5 met een door Alpina aangepaste 5-serie, de B5. Hoewel de Alpina B5 niet zo snel op het circuit is, verslaat hij de M5 wel op andere gebieden. Deze test werd eerder al eens door AutoCar uitgevoerd en Jeremy Clarkson komt tot exact dezelfde conclusie, welke dat is zie je in de volledige review hieronder.

Video: The Grand Tour Season 3 Episode 7 Trailers

The Grand Tour Season 3 Episode 7

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *