in

The Grand Tour Season 3 Episode 8

In aflevering 8 van The Grand Tour Season 3 zien we Clarkson, Hammond en May op vakantie in de woestijn van Nevada. Al snel besluit het trio dat ze niet bij elkaar kunnen blijven in slechts één camper, daarom besluiten ze om er ieder één camper te nemen en die aan te passen aan hun eigen smaak.

Hammond houdt het simpel en bouwt simpelweg een tent op de achterop een vrachtwagen, May bouwt een pub in zijn camper en Clarkson’s camper kan alleen maar worden omschreven als een boot/camper. Na de eerste etappe van hun reis, overnacht het trio op een camper park. May en Clarkson besluiten om ’s avonds Hammond’s kleding te stelen, zodat hij ’s ochtends alleen nog een handdoek over heeft.

Gedurende de reis bezoeken de presentatoren twee verschillende racebanen, waar de heren racen met dune buggy’s en een demolition derby houden met hun campers. Daarnaast waren er in The Grand Tour Season 3 Episode 8 ook nog korte reviews te zien van drie supercharged V8’s; de Corvette ZR1, Jeep Trackhawk en de Cadillac CTS-V.

Video: The Grand Tour Season 3 Episode 8 Trailers

The Grand Tour Season 3 Episode 8

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *