in

The Grand Tour Season 3 Episode 9

In The Grand Tour Season 3 Episode 9 zien we Richard Hammond de nieuwe Aston Martin V8 Vantage testen. De Vantage lijkt een aantal van zijn eerdere problemen te hebben overwonnen en is volgens Hammond een werkelijk briljante auto. Na zijn rijtest neemt Abbie Eaton het stuur over om een getimede ronde neer te zetten met de V8 Vantage.

Omdat het dit jaar 50 jaar geleden is dat de eerste astronauten voet zetten op de maan, neemt James May ons mee naar NASA voor een kleine geschiedenisles. Zo komen we te weten dat veel astronauten liefhebbers waren van de Chevrolet Corvette en uiteindelijk krijgt James de sleutels van een heel bijzonder exemplaar. De Corvette die eigendom was van en bestuurd werd door Neil Armstrong!

The Grand Tour Season 3 Episode 9 wordt afgesloten met een item van Jeremy Clarkson over de Citroën C3 Aircross. Zoals gebruikelijk test Clarkson de Citroën op geheel eigen wijze, door te kijken of er paard in de kofferbak past, of het een 13.000 ton schip kan trekken en of hij geschikt is als politieauto voor de Fransen.

Video: The Grand Tour Season 3 Episode 9 Trailers

 

The Grand Tour Season 3 Episode 9

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *