Tags: Top Gear

Top Gear – Afrika Special Pt 1

Geen autotests of SIARPC op het circuit in deze aflvering van Top Gear. Vandaag zien we het eerste deel van de Top Gear Season 19 Afrika Special. Jeremy, James en Richard hebben de opdracht gekregen om een stationwagon te kopen van maximaal 1500 pond en zich te melden bij de startlijn in Uganda.
Het doel van deze special is de oorsprong van de rivier de Nijl te vinden. De Nijl stroomt van Noord naar Zuid, dwars door Tanzania, Uganda, Rwanda, Burundi, Democratic Republic of the Congo, Kenya, Ethiopia, Eritrea, South Sudan, Sudan en the Arab Republic of Egypt.

Het Top Gear trio heeft gekozen voor een Volvo 850R, Subaru Impreza WRX en een BMW 528i Touring. Sportieve auto’s voor op zo’n reis dwars door Afrika. Volgende week krijgen we nog het tweede deel van deze special te zien en dan zit Top Gear Season 19 er alweer op. De complete aflevering kun je hieronder bekijken, wat zou jullie stationwagon naar keuze zijn?

Mocht dit je eerste bezoek zijn aan Autostrada.TV, met meer dan 1600 video’s en iedere dag nieuwe auto video’s mag Autostrada.TV niet in je favorieten lijst ontbreken. Kijk eens rond en blijf op de hoogte van de laatste autovideo’s via onze Facebook Pagina.

Video: Top Gear Season 19 Episode 6

Top Gear – Afrika Special Pt 1

5 reacties op "Top Gear – Afrika Special Pt 1"

 1. Marc
  4 maart 2013 van 11:09 — Beantwoorden

  Leuke aflevering vond ik!

 2. Maarten
  4 maart 2013 van 12:35 — Beantwoorden

  Impreza is duidelijk de beste keuze.

 3. 6 maart 2013 van 22:49 — Beantwoorden

  Een van de betere specials die ze over de jaren gedaan hebben, veel beter dan de India Special zozieso. Ik heb alles met een grote glimlach gekeken.

  Kan niet wachten tot Zondag voor het vervolg.

 4. jeffrey
  10 maart 2013 van 21:27 — Beantwoorden

  gave special weer van de heren.
  kan niet wachten op het vervolg,
  wanneer komt deze online?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *