Tags: Top Gear

Top Gear – Afrika Special Pt 2

Alstublieft, het tweede deel van de Top Gear Afrika Special kunt u hieronder bekijken. Dit is tevens de laatste aflevering van Top Gear Season 19, we horen natuurlijk graag jullie mening over deze special en Top Gear Season 19 in zijn geheel.

Het doel van deze special is de oorsprong van de rivier de Nijl te vinden. Daarvoor hebben de heren drie stationwagons gekocht voor maximaal 1500 pond. James May kocht een voorwielaangedreven Volvo 850R voor de tocht, Jeremy Clarkson een achterwielaangedreven BMW E39 528i Touring en Richard Hammond een vierwielaangedreven Subaru Impreza WRX. Wie heeft de beste keuze gemaakt?

Mocht je het eerste deel nog niet gezien hebben dan kun je die hier bekijken, in het tweede deel krijgen de auto’s nog meer te verduren en wegen de laatste loodjes zoals gewoonlijk het zwaarst.

Mocht dit je eerste bezoek zijn aan Autostrada.TV, met meer dan 1600 video’s en iedere dag nieuwe auto video’s mag Autostrada.TV niet in je favorieten lijst ontbreken. Kijk eens rond en blijf op de hoogte van de laatste auto video’s via onze Facebook Pagina.

Video: Top Gear Season 19 Episode 7

Top Gear – Afrika Special Pt 2

2 reacties op "Top Gear – Afrika Special Pt 2"

  1. jef
    11 maart 2013 van 12:01 — Beantwoorden

    top avontuur van de heren may, hammond en clarkson.

  2. Marc
    11 maart 2013 van 20:24 — Beantwoorden

    Hele gave special inderdaad, wat een landschap ook!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *