in

TopCar geeft de Lamborghini Urus nog meer carbon

Lamborghini Urus (2019)

De Urus is de meest krankzinnige SUV die momenteel te koop is. Met straaljager-achtige looks en een 650 pk sterke twin turbo V8-motor is er geen noodzaak om de Urus naar een tuner te brengen.

Geen enkel voertuig, zelfs de Urus niet, is wild genoeg voor tuner TopCar. Zij waren een van de eersten die aan de Italiaanse SUV werkte en deze nieuwe video geeft ons een goed beeld van de wijzigingen.

TopCar heeft een nieuwe carbon diffuser gemonteerd compleet met gele accenten. Daarnaast zijn er enkele koolstofvezel-accenten net onder de achterlichten en aan de bovenkant van de achterruit zie je aan beide kanten een subtiele carbon spoiler met twee haaienvinnen.

De zijkanten zijn misschien nog opvallender dan de achterzijde. TopCar heeft aftermarket wielen gemonteerd en vervolgens de wielkasten verbreed met carbon spatborden. Tot slot pronkt de Lambo met een koolstof motorkap en een nieuwe splitter.

Video: TopCar Lamborghini Urus

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW M8 new Operating Concept

De 2020 BMW M8 kun je helemaal zelf afstellen

Bentley Continental GT rupsbanden

Russen geven Bentley Continental GT rupsbanden