Tags: Max VerstappenSky Sports

Verstappen blikt positief terug op GP Monaco

Dankzij een razendsnelle pitstop wist Max Verstappen de tweede plaats van Valtteri Bottas over te nemen in de GP van Monaco. Echter, doordat de Nederlander de Fin raakte in de pitsstraat werd hij bestraft met een tijdstraf van vijf seconden.

De Red Bull-coureur zat na zijn pitstop de hele race bij leider Lewis Hamilton in de versnellingsbak, maar kon geen geslaagde inhaalactie plaatsen bij de vijfvoudig wereldkampioen. Verstappen probeerde het eenmaal in de slotfase van de Grand Prix, uitkomen tunnel wilde hij zijn RB15 naast de W10 positioneren maar er was te weinig ruimte en beide auto’s raakten elkaar bij het aanremmen voor de chicane.

Er was gelukkig geen schade aan de auto’s en beide coureurs konden hun weg vervolgen. Door de tijdstraf van vijf seconden, die na vallen van de vlag bij de totaaltijd werd opgeteld, zakte Max naar de vierde positie achter Vettel en Bottas. Ondanks het mislopen van zijn eerste podium in Monaco, blikte Verstappen met een positief gevoel terug op de Grand Prix in het prinsendom.

Video: Verstappen blikt positief terug op GP Monaco

Verstappen blikt positief terug op GP Monaco

Geen reacties op "Verstappen blikt positief terug op GP Monaco"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *