Autostrada.TV is hét videoplatform voor de autoliefhebber. Iedere dag struinen wij het internet af op zoek naar de leukste, mooiste en meest bijzondere autovideo’s. Echte autoliefhebbers hoeven dan ook maar één kanaal te volgen voor hun dagelijkse portie autovideo’s!

Bij Autostrada.TV vind je geen saaie persberichten, updates over gezinsauto’s en ellenlange monologen van zogenaamde “kenners”. Nee, bij ons draait het om video’s van supercars, rokend rubber, schreeuwende motoren, driftende kamikazepiloten en autosport!

We plaatsten zoveel mogelijk unieke video’s die je nergens anders ziet, hierbij krijgen we hulp van onze bezoekers die zelf ook video’s kunnen plaatsen. Autostrada.TV is dus echt voor en door autoliefhebbers en omdat wij, en onze video plaatsende bezoekers, geen (auto)journalisten zijn kan er hier en daar een spelfout opdoemen. Geen ramp, gewoon even melden als je het ziet en dan passen we het aan.

Adverteren
Mocht u interesse hebben om te adverteren op Autostrada.TV dan behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden. Wij hebben een voorkeur voor auto-gerelateerde advertenties die onze doelgroep aanspreken, maar ook niet auto-gerelateerde advertenties en gesponsorde artikelen behoren tot de mogelijkheden. Via onze sociale kanalen kunnen wij uw advertentie nog meer exposure geven waardoor u doelgericht kunt adverteren.

Heeft u interesse om samen te werken met ons en wilt u een campagne opzetten, neem dan contact op met ons via: autostrada@autostrada.tv

Pers
Wilt u ons uitnodigen voor een testrit, evenement, race of autobeurs? Leuk, zeker doen! Sluit het aan bij onze doelgroep en is het interessant genoeg dan schrijven we er nog een artikel over ook, uiteraard met begeleidende video.

Over Autostrada