Autostrada.TV is hét videoplatform voor de autoliefhebber. Iedere dag struinen wij het internet af op zoek naar de leukste, mooiste en meest bijzondere autovideo’s. Echte autoliefhebbers hoeven dan ook maar één kanaal te volgen voor hun dagelijkse portie autovideo’s!

Bij Autostrada.TV vind je geen saaie persberichten, updates over gezinsauto’s en ellenlange monologen van zogenaamde “kenners”. Nee, bij ons draait het om video’s van supercars, rokend rubber, schreeuwende motoren, driftende kamikazepiloten en autosport!

We plaatsten zoveel mogelijk unieke video’s die je nergens anders ziet, hierbij krijgen we hulp van onze bezoekers die zelf ook video’s kunnen aandragen. Autostrada.TV is dus echt voor en door autoliefhebbers en omdat wij geen (auto)journalisten zijn kan er hier en daar een spelfout opdoemen. Geen ramp, gewoon even melden als je het ziet en dan passen we het aan.

Contact
Heb je een tip voor ons, een opmerking over de site of misschien een interessante auto die we mogen testen? Dan kun je mailen naar autostrada@autostrada.tv! Uiteraard kun je ook contact opnemen via onze sociale kanalen!

Pers
Wilt u ons uitnodigen voor een testrit, evenement, race of autobeurs? Leuk, zeker doen! Als het aansluit bij onze doelgroep en interessant genoeg is dan schrijven we er nog een artikel over ook, uiteraard met begeleidende video.

Auteurs
Autostrada: Oprichter, blogger en autosport-junkie. Volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is en stapt ook graag zelf achter het stuur.
Sander: Racer in hart en nieren, droomt over supercars en heeft benzine door zijn aderen stromen.
John: Heeft een voorliefde voor klassiekers en GT’s, verkiest stijl boven snelheid.

Adres
Autostrada
Mimosavallei 6
5237 MG Den Bosch

Over Autostrada