in

Gestolen Volkswagen Beetle op de vlucht voor Politie

Ook deze keer rijden we weer mee met de Dienst Infra Zuid-Oost Nederland in Limburg. Vorige keer was het een Volkswagen Polo die op de vlucht sloeg in Heerlen, nu zien we een Volkswagen Beetle op vlucht gaan voor de politie in Kerkrade.

Na een kentekencheck blijkt de Beetle met valse kentekenplaten te rijden en dus hoogstwaarschijnlijk gestolen is. De verdachte vlucht vanuit Kerkrade naar Duitsland in de hoop de politie af te schudden, maar de eenheid volgt gewoon en neemt ondertussen contact op met collega’s bij de polizei.

De vlucht naar onze Oosterburen is maar van korte duur en de verdachte keer weer terug naar Nederland. Daar haalt hij de meest krankzinnige toeren uit om aan de politie te ontkomen. Spookrijden, door bermen en struiken, van trappen, niks is te gek voor deze Volkswagen-bestuurder.

Wil je weten hoe deze spectaculaire achtervolging afloopt, bekijk dan de video hieronder!

Video: Gestolen Volkswagen Beetle op de vlucht voor Politie

auteur avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
McLaren 750S vs Ferrari 296 GTB Review

McLaren 750S vs Ferrari 296 GTB Review

Tunnel Run: Aston Martin Valkyrie AMR Pro

Tunnel Run: Aston Martin Valkyrie AMR Pro