in

Lamborghini Veneno eindelijk in actie te zien

De Lamborghini Veneno zagen we tot nu toe alleen maar rondjes draaien op een plateau tijdens autoshows, tijd voor het echte werk. Shmee150 heeft als eerste de Lamborghini Veneno in actie gefilmd terwijl hij zijn 750 pk los laat op het circuit van Vallelunga, nabij Rome in Italië.

De Veneno wordt in een zeer beperkte oplage geproduceerd van slechts drie exemplaren, ieder met een prijskaartje van € 3.000.000. Deze Veneno is eigendom van Lamborghini en neemt hier potentiële klanten mee over het circuit die geïnteresseerd zijn in de nieuwe Lamborghini Veneno Roadster. Negen exemplaren worden hiervan gemaakt met een aanschafprijs van €3.3 miljoen.

De video begint in de pitlane, waar de Veneno V12 staat te brullen voordat de auto het circuit op gaat. Daarnaast zien we nog een aantal flyby’s van Lamborghini’s hypercar, het geluid komt in ieder geval overeen met het agressieve uiterlijk!

Video – Lamborghini Veneno in actie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi Werknemer Krijgt Bijna A3 Op Zijn Hoofd

Audi Werknemer Krijgt Bijna A3 Op Zijn Hoofd

Eerste test van Neuville met de Hyundai i20 WRC

Eerste test van Neuville met de Hyundai i20 WRC