in

Toyota Supra vs BMW S1000RR

Tijd voor een ouderwetse straatrace video tussen twee verschrikkelijk snelle machines. De Toyota Supra hoeft geen introductie, sinds The Fast and The Furious is deze auto wereldwijd bekend bij het grote publiek. Geliefd vanwege zijn eenvoudig te tunen motor en indrukwekkende prestaties, deze Supra heeft meer dan 1000 pk op de achterwielen dankzij twee enorme Turbo’s en een NOS installatie.

De BMW S1000RR is bij ons minder bekend, maar na het lezen van de specificaties zijn we behoorlijk onder de indruk: 193 pk, 183 kg, max 14.200 tpm, 0 – 100 in minder dan 3 seconden en een topsnelheid tegen de 300 km/h aan. Na het zien van de video zijn we helemaal weg van de BMW S1000RR, wat een geweldig geluid!

In de video zien we twee runs, een waarbij de Toyota Supra gebruikt maakt van de NOS installatie en één zonder NOS. Het verschil is enorm.

Video: Toyota Supra vs BMW S1000RR

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Gemballa MIG-U1

Gemballa MIG-U1

Hillclimb - Audi Quattro S1 Laat je Verlangen naar Group B

De Audi Quattro S1 van Prospeed Doet je Verlangen naar Group B