in

James May test de Tesla Cybertruck

James May was in het zonnige Californië en maakte daar voor het eerst kennis met de Tesla Cybertruck. Captain Slow heeft meerdere Tesla’s gehad en bezit op dit moment nog een Model 3, hij is dus wel benieuwd hoe deze elektrische pick-up truck rijdt.

De Cybertruck staat inmiddels bekend als de supercar onder de pick-up trucks; bloedsnel, een aandachtstrekker trekt en niet erg betrouwbaar. Er zijn er tal van video’s op YouTube te vinden waarin de bouwkwaliteit en problemen van de Tesla truck op niet al te positieve manier naar voren komen. Maar James probeert met een open blik naar de Cybertruck te kijken.

May geeft aan dat hij de technologie en de engineering die erin verwerkt zijn waardeert, maar prees ook de meest waardevolle autofabrikant ter wereld omdat ze out-of-the-box durven te denken. De Tesla Cybertruck is een ‘guilty pleasure’ volgens hem, er is geen enkele reden om hem te kopen en toch wil je er hoogstwaarschijnlijk één.

Hoewel James May de Cybertruck over het algemeen wel leuk vond, zou hij deze Tesla niet kopen. Allereerst omdat de truck niet verkrijgbaar is in Europa, maar hij heeft meer redenen. Welke dat zijn zie je in zijn review hieronder.

Video: James May test de Tesla Cybertruck

auteur avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Misha test Ultima GTR op de Nürburgring

Misha test Ultima GTR op de Nürburgring