in

Jon Olsson’s G500 4×4² heeft een dakje gekregen

YouTuber en voormalig Skiër Jon Olsson heeft zijn Mercedes-AMG G500 4×4² weer eens onder handen laten nemen. ‘Lord Hans the G‘ werd in november 2017 in ontvangst genomen door Olsson nadat Absolute Motors de verhoogde G-Klasse flink had aangepakt. Eenmaal aangekomen in Monaco bleek dat de off-roader te hoog was voor de parkeergarage en dus besloot Olsson het dak van zijn G500 4×4² zagen.

De dakloze G500 4×4² werd in juni 2018 geïntroduceerd door Olsson als ‘Safari Beach Cruiser’. De 4.0-liter bi-turbo V8-motor werd opgevoerd naar 780 pk en dankzij het Akrapovic uitlaatsysteem werden de inzittenden praktisch doof van het gebulder.

Niet veel later besloot de Zweed zijn dakloze G500 4×4² te koop te zetten voor €699.000,-. Helaas bleek de markt voor dakloze G-Klasses niet erg groot en kwamen er geen serieuze kopers op af, terwijl zijn Rolls-Royce en Huracán eerder snel verkocht werden. Daarop besloot Jon de auto opnieuw naar DTMobility te brengen voor wederom een aanpassing; een safari dakje. Hierdoor kan er ook bij slecht weer gereden worden met ‘Lord Hans the G’.

Afgezien van het dakje werd de V8-motor verder opgevoerd en zijn er nieuwe stoelen geplaatst, afkomstig uit de A45 AMG. De camouflage-wrap werd verwijderd en in plaats daarvan zitten er nu stickers op van Olsson’s kledingmerk C’est Normal.

Video: Jon Olsson’s G500 4×4² heeft een dakje gekregen

Jon Olsson’s G500 4×4² heeft een dakje gekregen

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =