in

Max Verstappen reageert op verhitte GP Hongarije 2024

Max Verstappen heeft een moeilijk weekend achter de rug op de Hungaroring in Hongarije. De Red Bull-coureur kwalificeerde zich nog als derde, maar liet zich tijdens de race twee keer ‘undercutten’ waardoor de Nederlander op een gegeven moment vijfde lag.

Dit zorgde voor de nodige woordenwisselingen met engineer Gianpiero Lambiase en een waterval aan klachten over de RB20. Desondanks wist de Nederlander Charles Leclerc te passeren voor de vierde plaatst en het gat naar Lewis Hamilton te dichten om een aanval op P3 te openen. De inhaalactie op de Mercedes-coureur verliep echter niet zoals gewenst en de twee coureurs kwamen voor de zoveelste keer met elkaar in contact.

Hierdoor viel Max terug naar de vijfde positie en finishte voor de tweede keer in drie races buiten het podium. Na de Grand Prix van Hongarije reageerde Verstappen bij Sky Sports op de incidenten, boordradio’s en onvrede over het team.

Video: Max Verstappen reageert op verhitte GP Hongarije 2024

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Nico Rosberg rijdt voor het eerst in zijn Mercedes-AMG One

Nico Rosberg rijdt voor het eerst in zijn Mercedes-AMG One

Sky Sports analyseert Hamilton vs Verstappen in Hongarije 2024

Sky Sports analyseert Hamilton vs Verstappen in Hongarije 2024