in

Misha test Ultima GTR op de Nürburgring

Misha Charoudin werd uitgenodigd door @deadscoob om een rondje te rijden in zijn Ultima GTR op de Nürburgring Nordschleife. Een uitnodiging die Misha natuurlijk accepteerde!

De Ultima GTR is een feite een kitcar die uitgerust kan worden met verschillende motoren. Dit exemplaar heeft een 7.0-liter LS7 V8-motor met dik 600 pk gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. De Britse auto wordt geleverd zonder enige vorm van elektronische hulpmiddelen, geen ABS, geen ESP, geen TC. Misha moet de Ultima dus met fluwelen handen (en voeten) aanpakken.

Hieronder zie je het rondje dat Misha samen met deadscoob had in de 1.100 kg wegende Ultima GTR op de Ring. In het begin moeten auto en bestuurder nog een beetje opwarmen, maar naarmate het rondje vordert op het 20.8 km lange circuit komt het duo meer op snelheid.

Video: Misha test Ultima GTR op de Nürburgring

auteur avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Romain Dumas gaat van P29 naar P3 tijdens Goodwood Revival

Romain Dumas gaat van P29 naar P3 tijdens Goodwood Revival

James May test de Tesla Cybertruck

James May test de Tesla Cybertruck